Buren met internationale allure

Maastricht Aachen Airport

Maastricht Aachen Airport

De activiteiten van Maastricht Aachen Airport zijn gericht op het transport van passagiers en vracht. Hiervoor werkt Maastricht Aachen Airport nauw samen met zusterbedrijf Maastricht Handling Services. Maastricht Aachen Airport speelt tevens een actieve rol in de stichting Maastricht Maintenance Boulevard welke de vliegtuigonderhoudbedrijven en onderwijsinstellingen op de luchthaven verenigt. Deze stichting beheert tevens een aantal innovatieprojecten op het gebied van vliegtuigonderhoud. Maastricht Aachen Airport is in de in 2011 gepubliceerde luchtvaartnota van de rijksoverheid aangewezen als luchthaven van nationaal belang.

Eindhoven Airport

Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is al jaren de tweede luchthaven van Nederland. De luchthaven timmert al jaren flink aan de weg. De faciliteiten op en rondom het vliegveld worden steeds geoptimaliseerd. Het aantal passagiers, vliegbewegingen en bestemmingen groeit, waardoor er inmiddels een volwaardig aanbod is aan landen in Europa en aangrenzende landen.

High Tech Campus Eindhoven

High Tech Campus Eindhoven

De inmiddels, zowel nationaal als internationaal zeer bekende High Tech Campus is een technologiecentrum op het terrein van het voormalige ‘NatLab’ in Eindhoven. De High Tech Campus behoort bij de 17% grootste technologieparken ter wereld. Het is een mix van nu al zo’n 90 organisaties.

Over GEVA Vastgoed

Wij zijn zowel verhuurder, eigenaar als beheerder van bedrijfshuisvesting. Met uw bedrijfsproces als uitgangspunt creëren wij een op maat gemaakt bedrijfspand met alle voorzieningen die u als huurder nodig heeft. Ook service en onderhoud hebben wij in eigen huis. Tijdens de huurperiode heeft u één aanspreekpunt voor service, onderhoud en uitbreidingsmogelijkheden.

Als familiebedrijf hebben wij weinig functieniveaus en staan we in direct contact met onze huurders en ander partners. Zo kunnen we snel besluiten nemen en voorkomen we vertraging in kritieke fases. Meer over GEVA Vastgoed vind u op onze website.