Vuurijzer 23, Deurne

Modern multi-functioneel bedrijfspand in delen verhuurbaar, voorzien van ruim buitenterrein

Bedrijfsruimte
16.170 m²
Mezzanine
1.221 m²
Kantoorruimte en overige ruimte
5.056 m²
Units vanaf
4.000 m²

Modern, eigentijds, multi-functioneel.
Aan ruimte geen gebrek!

Vuurijzer 23 inspireert en nodigt uit tot nieuwe ideeën en nieuwe vormen van ontmoeten. Als u hier rondloopt, voelt en ziet u dat aan elk detail aandacht is besteed. Een visitekaartje voor uw onderneming. Hier wordt invulling gegeven aan de veranderende manier van werken waarbij een actieve samenwerking tussen de kantoorfuncties en de werkvloer wordt gestimuleerd.

Bezoekers van Vuurijzer 23 zullen aangenaam verrast zijn door de fraaie overdekte entree.

Binnen wordt u ontvangen in de centrale ontvangsthal waar de receptioniste u verder helpt. Vanuit de hal kunt u met de lift of via het trappenhuis naar de bovenliggende verdiepingen. Het kantoor van Vuurijzer 23 beschikt over ca. 250 werkplekken, verdeeld over de begane grond, eerste en tweede verdieping. De indeling en inrichting kan naar wens worden aangepast.

De glazen wanden, waarmee kantoorunits gescheiden zijn, maken van het geheel een open en transparante werkomgeving.

Elke verdieping is uitgerust met meerdere pantry’s en toiletgroepen. Op de begane grond bevindt zich een sfeervol bedrijfsrestaurant.

De bedrijfshal is voorzien van grote raampartijen en lichtstraten in het dak. Deze hal met een oppervlakte van ruim 17.000 m2 heeft een vrije hoogte van circa 8 meter en is geschikt voor het aanbrengen van kraanbanen met een hijslast tot 20 ton. Deze ruimte is hierdoor uitermate geschikt voor productie en assemblage doeleinden. Het bijbehorende kantoorgedeelte kan de engineering, R&D en administratieve functies prima huisvesten.

Het gebouw dateert uit 2011, is installatietechnisch up to date en staat garant voor een aangenaam werkklimaat.
Ten behoeve van brandveiligheid en algemene veiligheid is het pand uitgerust met de daarvoor vereiste installaties.
We zijn ervan overtuigd dat u zich hier snel thuis voelt en dat oogstrelende architectuur en de praktische indeling u zeker zal inspireren. Graag nodigen wij u uit voor een persoonlijke kennismaking met dit unieke object.

Het pand is ontworpen met als belangrijkste uitgangspunt: flexibiliteit. De kantoren zijn zo ontworpen dat deze in drie afzonderlijke delen zijn te gebruiken.

De achterliggende hallen kennen een open en flexibel karakter. Hoewel primair bedoeld voor de toepassing van productie doeleinden hebben ze toch voldoende hoogte gekregen zodat het plaatsen van stellingen ook mogelijk is.

De hallen kenmerken zich door de grote hoeveelheid daglicht die door het dak, de gevel en transparante overheaddeuren binnenkomt. De gekozen materialen en detaillering zijn onderhoudsvriendelijk.

Het gebouw kenmerkt zich door twee duidelijke volumen, het witte volume van de bedrijfshallen en het daarvoor liggende donkere volume van het 3-laags kantoorgebouw. Aan de achterzijde wordt dit volume omsloten door een groene bosschage, aan de zijkant lijkt het uitgeschoven publieke deel van de kantoren, dat wit is omkaderd, naar de naastgelegen weilanden over te willen steken.

Juist de transparantie van dit overstekende deel dat afsteekt tegen het donkere kantoor volume maakt dat het kantoor vanaf de ontsluiting op de Binderendreef goed zichtbaar is.

In dit deel op de eerste verdieping bevinden zich de voornaamste spreekkamers en directie werkplekken. Vanuit hier is middels een vide een open verbinding met de ontvangsthal en kan middels een bordes tegen de wand van de bedrijfshal het gehele proces worden toegelicht zonder op de werkvloer te komen. Dit bordes loopt over de volledige lengte van het kantoorblok door en zorgt zo voor een korte verbinding tussen de drie kantoorlagen en de werkvloer.

Op het uitstekende deel van de kantoren bevindt zich een dakterras met zicht over de weilanden.

De opzet van de kantoren wordt gekenmerkt door met glazen schuifdeuren af te sluiten kantoren tegen de bedrijfshal aan van waaruit de processen in de bedrijfshal zijn te overzien en daarvoor aan de straatzijde open kantoor tuinen.

De afwerking is zorgvuldig gekozen rekening houdend met het concept van open werkplekken en een goede geluidsomgeving. Kleedruimten en kantine met mogelijkheid van een buiten terras aan de Vuurijzer bevinden zich op de begane grond in het kantoor volume.

Begane grond
Begane grond
1e verdieping
1e verdieping
2e verdieping
2e verdieping

Dynamisch Deurne vormt een actief en sterk ondernemersgezind onderdeel van de Brainport regio Eindhoven

Het object is gelegen op het jongste bedrijventerrein van Deurne genaamd Binderen Zuid. Een terrein met hoogwaardige uitstraling en ruim van opzet. Uitstekend bereikbaar door de aanwezigheid van een treinstation en de aansluiting op de A67 en A73. Daarnaast zijn binnen een uur rijden de vliegvelden Eindhoven, Weeze en Maastricht-Aken beschikbaar.
Highlights
  • Hoogwaardige architectuur en moderne uitstraling
  • Kraanbaan tot 20 ton
  • Pand is flexibel naar wens in te delen
  • Ruime parkeermogelijkheden op eigen terrein
  • Gunstige ligging en goede infrastructuur zorgt voor een optimale bereikbaarheid
  • Groot verzorgingsgebied met sterk gemotiveerd arbeidspotentieel

Buren met internationale allure

Maastricht Aachen Airport

Maastricht Aachen Airport

De activiteiten van Maastricht Aachen Airport zijn gericht op het transport van passagiers en vracht. Hiervoor werkt Maastricht Aachen Airport nauw samen met zusterbedrijf Maastricht Handling Services. Maastricht Aachen Airport speelt tevens een actieve rol in de stichting Maastricht Maintenance Boulevard welke de vliegtuigonderhoudbedrijven en onderwijsinstellingen op de luchthaven verenigt. Deze stichting beheert tevens een aantal innovatieprojecten op het gebied van vliegtuigonderhoud. Maastricht Aachen Airport is in de in 2011 gepubliceerde luchtvaartnota van de rijksoverheid aangewezen als luchthaven van nationaal belang.

Eindhoven Airport

Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is al jaren de tweede luchthaven van Nederland. De luchthaven timmert al jaren flink aan de weg. De faciliteiten op en rondom het vliegveld worden steeds geoptimaliseerd. Het aantal passagiers, vliegbewegingen en bestemmingen groeit, waardoor er inmiddels een volwaardig aanbod is aan landen in Europa en aangrenzende landen.

High Tech Campus Eindhoven

High Tech Campus Eindhoven

De inmiddels, zowel nationaal als internationaal zeer bekende High Tech Campus is een technologiecentrum op het terrein van het voormalige ‘NatLab’ in Eindhoven. De High Tech Campus behoort bij de 17% grootste technologieparken ter wereld. Het is een mix van nu al zo’n 90 organisaties.

Het pand afstemmen op de specifieke gebruikerswensen van de huurder.

De verhuurder heeft de kennis en expertise in huis om deze bedrijfsunit af te stemmen op de specifieke gebruikerswensen van de huurder. Wij vinden het belangrijk dat het bedrijfspand het afwerkingsniveau krijgt dat bij u, de gebruiker, past. We denken daarom graag met u mee, onderzoeken en bespreken de mogelijkheden tot maatwerk. Met genoegen maken we tijd voor u vrij om eens verder te praten over de kansen die dit gebouw u kan bieden.
Projectnummer
64501
Perceel
5.400 m² buitenterrein
Unit A
Bedrijfsruimte
5.691 m²
Kantoorruimte
519 m²
Mezzanine
587 m²
Totaal
6.797 m²
Aanvangshuurprijs unit A:
€ 382.000
Unit B
Bedrijfsruimte
3.490 m²
Kantoorruimte
1.412 m²
Mezzanine
65 m²
Totaal
4.967 m²
Aanvangshuurprijs unit B:
€ 349.000
Unit C (bedrijfsruimte en kantoor eerste verdieping verhuurd)
Bedrijfsruimte
6.989. m²
Kantoorruimte
1.654 m²
Mezzanine
569 m²
Totaal
9.212 m²
Aanvangshuurprijs unit C:
€ 578.000
unit D
Kantoorruimte
1.471 m²
Aanvangshuurprijs unit D:
€ 162.000
Bijgebouw
Bedrijfsruimte
287 m²
Aanvangshuurprijs bijgebouw
€ 11.480
Totaal ruimte
22.734 m²
Aanvangshuurprijs totaal:
€ 1.481.000
Aanvaarding
Per direct
Huurtermijn
5 jaar
Optieperiode
2 x 5 jaar
Eerste huurbetaling
Voor ingebruikname van het pand
Betaaltermijn
Per kwartaal vooraf
BTW over huurprijs
Ja, thans 21%
Bankgarantie
3 Maanden huur inclusief BTW plus eventuele servicekosten
Servicekosten
Ter dekking van onderhoudskosten ten behoeve van het gemeenschappelijk gebruik
Indexering
Ja, jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringang op basis van het “CPI- alle huishoudens” (2015 = 100) en volgens ROZ Algemene Bepalingen
Contractvorm
Op basis van een standaard ROZ model met de daarbij behorende algemene bepalingen
Opzegtermijn
12 Maanden
Rechten
Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld. De informatie is bedoeld om u een indicatie te geven van maten, indeling en afwerking van het object. Er kunnen aan deze informatie geen rechten worden ontleend