Modern, eigentijds, multi-functioneel.
Aan ruimte geen gebrek!

Vuurijzer 23 inspireert en nodigt uit tot nieuwe ideeën en nieuwe vormen van ontmoeten. Als u hier rondloopt, voelt en ziet u dat aan elk detail aandacht is besteed. Een visitekaartje voor uw onderneming. Hier wordt invulling gegeven aan de veranderende manier van werken waarbij een actieve samenwerking tussen de kantoorfuncties en de werkvloer wordt gestimuleerd.

Bezoekers van Vuurijzer 23 zullen aangenaam verrast zijn door de fraaie overdekte entree.

Binnen wordt u ontvangen in de centrale ontvangsthal waar de receptioniste u verder helpt. Vanuit de hal kunt u met de lift of via het trappenhuis naar de bovenliggende verdiepingen. Het kantoor van Vuurijzer 23 beschikt over ca. 250 werkplekken, verdeeld over de begane grond, eerste en tweede verdieping. De indeling en inrichting kan naar wens worden aangepast.

De glazen wanden, waarmee kantoorunits gescheiden zijn, maken van het geheel een open en transparante werkomgeving.

Elke verdieping is uitgerust met meerdere pantry’s en toiletgroepen. Op de begane grond bevindt zich een sfeervol bedrijfsrestaurant.

De bedrijfshal is voorzien van grote raampartijen en lichtstraten in het dak. Deze hal met een oppervlakte van ruim 17.000 m2 heeft een vrije hoogte van circa 8 meter en is geschikt voor het aanbrengen van kraanbanen met een hijslast tot 20 ton. Deze ruimte is hierdoor uitermate geschikt voor productie en assemblage doeleinden. Het bijbehorende kantoorgedeelte kan de engineering, R&D en administratieve functies prima huisvesten.

Het gebouw dateert uit 2011, is installatietechnisch up to date en staat garant voor een aangenaam werkklimaat.
Ten behoeve van brandveiligheid en algemene veiligheid is het pand uitgerust met de daarvoor vereiste installaties.
We zijn ervan overtuigd dat u zich hier snel thuis voelt en dat oogstrelende architectuur en de praktische indeling u zeker zal inspireren. Graag nodigen wij u uit voor een persoonlijke kennismaking met dit unieke object.

Het pand is ontworpen met als belangrijkste uitgangspunt: flexibiliteit. De kantoren zijn zo ontworpen dat deze in drie afzonderlijke delen zijn te gebruiken.

De achterliggende hallen kennen een open en flexibel karakter. Hoewel primair bedoeld voor de toepassing van productie doeleinden hebben ze toch voldoende hoogte gekregen zodat het plaatsen van stellingen ook mogelijk is.

De hallen kenmerken zich door de grote hoeveelheid daglicht die door het dak, de gevel en transparante overheaddeuren binnenkomt. De gekozen materialen en detaillering zijn onderhoudsvriendelijk.

Het gebouw kenmerkt zich door twee duidelijke volumen, het witte volume van de bedrijfshallen en het daarvoor liggende donkere volume van het 3-laags kantoorgebouw. Aan de achterzijde wordt dit volume omsloten door een groene bosschage, aan de zijkant lijkt het uitgeschoven publieke deel van de kantoren, dat wit is omkaderd, naar de naastgelegen weilanden over te willen steken.

Juist de transparantie van dit overstekende deel dat afsteekt tegen het donkere kantoor volume maakt dat het kantoor vanaf de ontsluiting op de Binderendreef goed zichtbaar is.

In dit deel op de eerste verdieping bevinden zich de voornaamste spreekkamers en directie werkplekken. Vanuit hier is middels een vide een open verbinding met de ontvangsthal en kan middels een bordes tegen de wand van de bedrijfshal het gehele proces worden toegelicht zonder op de werkvloer te komen. Dit bordes loopt over de volledige lengte van het kantoorblok door en zorgt zo voor een korte verbinding tussen de drie kantoorlagen en de werkvloer.

Op het uitstekende deel van de kantoren bevindt zich een dakterras met zicht over de weilanden.

De opzet van de kantoren wordt gekenmerkt door met glazen schuifdeuren af te sluiten kantoren tegen de bedrijfshal aan van waaruit de processen in de bedrijfshal zijn te overzien en daarvoor aan de straatzijde open kantoor tuinen.

De afwerking is zorgvuldig gekozen rekening houdend met het concept van open werkplekken en een goede geluidsomgeving. Kleedruimten en kantine met mogelijkheid van een buiten terras aan de Vuurijzer bevinden zich op de begane grond in het kantoor volume.